Linjateräksen missiona on tuottaa asiakkaalle kilpailukykyä kustannustehokkaalla ja laadukkaalla pintakäsittelyllä. Haluamme olla alamme paras yritys Suomessa, jonka perustana on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta.

-Tero Viitanen, toimitusjohtaja

Linjateräs – brändisi arvoinen teollisuusmaalaamo

Linjateräs on vuonna 1965 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on erikoistunut kestävään, näyttävään ja kustannustehokkaaseen pulveri- eli jauhemaalaukseen. Olemme tarjonneet pintakäsittelyä jo vuodesta 1970, ja nykymuotoista toimintamme on ollut vuodesta 1975, jolloin ensimmäinen automaattinen maalauslinjamme starttasi. Tampereen Myllypurossa sijaitseva nykyinen tuotantolaitoksemme työllistää noin kolmekymmentä alan ammattilaista.

200 metrin jatkuvatoiminen tuotantolinja

Jatkuvatoiminen tuotantolinjamme on huikeat 200 metriä pitkä, ja vuorokautinen pulverimaalauskapasiteettimme on jopa 4 000 m²!

Maalattavan kappaleen enimmäiskoko

  • Leveys: 1 150 mm
  • Korkeus: 2 100 mm
  • Pituus: 6 600 mm ( jopa 9 100 mm varauksin )
  • Pistekuorma 100kg/m

Toimitamme nopeasti

Pulverimaalattavien lopputuotteiden kiristyvä kilpailu markkinoilla luo toistuvaa haastetta aikatauluissa pysymiselle, ja siksi tarjoamme 1–5 päivän toimitusajan. Hyvä sijaintimme mahdollistaa nopean toiminnan kaikkiin suuntiin.

Arvostamme korkeaa laatua ja vahvaa ammattitaitoa

Korkea laatu on yksi ydinarvoistamme, sillä haluamme töidemme jatkuvan. Tiedostamme laadun merkityksen myös loppuasiakkaalle, joten olemme panostaneet säännölliseen ja moniosaiseen laadunvalvontaan maalauslinjallamme. Huolehdimme myös toiminnanohjauksesta sekä henkilöstömme säännöllisestä koulutuksesta. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme.

Kannamme vastuumme ympäristöstä

Ympäristön huomioiminen on tärkeä osa perustoimintaamme. Pulverimaalaus on myös ympäristöystävällinen valinta markkinoiden muihin maalausmenetelmiin verrattuna, sillä se on täysin kromi- ja fosfaattivapaa, eikä siitä synny lainkaan VOC-päästöjä.

Pidämme lupauksemme

Jo yli 150 pitkäaikaista asiakasta luottaa toimintavarmuuteemme. Haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia myös jatkossa.


Asiakkaamme suosittelevat

"Linjateräs on viimeistellyt alumiinikomponenttiemme ja -profiiliemme pinnat huolellisesti ja nopeasti jo vuosien ajan. Maalausjälki on vastannut tiukkoja laatuvaatimuksiamme poikkeuksetta."

Jussi Aro, toimitusjohtaja, Purso Oy

Tehokkuutemme tuottaa asiakkaillemme kilpailuetua

Pitkäjänteinen toimintamme kehittäminen ja uuteen teknologiaan investoiminen mahdollistavat kustannustehokkaat palveluratkaisut sekä kapasiteettimme kasvattamisen myös uusien asiakkaiden tarpeisiin.

Uskomme kestävään ja kehittyvään kumppanuuteen

Toimintamme arvot tukevat pitkäaikaista kumppanuutta, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Pulverimaalaus on tuotevalmistuksen näkyvä pinta ja myös valmistusprosessin viimeisimpiä vaiheita. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia yhteistyölle.

Olemme kilpailukykyinen kumppanisi!

Turvallisuus luo tasapainoa päivittäiseen toimintaamme

Henkilöstömme työterveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Tavoitteenamme on kasvaa esimerkilliseksi toimijaksi toimialallamme. Emme vain ajattele turvallisuutta – me myös toteutamme sen. Siisteys näkyy laadun ohella kaikessa päivittäisessä tekemisessämme.